Chemtrails voor dumie´s

chemtrails 2

inleiding

Beste bezoekers, voor de gene die niet bekend zijn volgt hier een mooie uitleg over wat chemtrails nou zijn. Chemtrails zijn die witte condensstrepen van vliegtuigen die uren lang in de lucht blijven hangen. Je hebt ook gewone condensstrepen (contrails), alleen die verdwijnen direct achter de vliegtuig weg. Chemtrails blijven hangen omdat er chemische stoffen zijn aan toegevoegd om de bevolking ziek te maken. Daarom heet het ook chem (chemie) trails. De Illuminati zien de mensen liever ziek zijn, want hoe meer zieke mensen er zijn, hoe meer er aan te verdienen valt. De Illumianti hebebn alle systemen in hun macht: De overheid, banksysteem, farmacie, regeringen, voedselindustrie, defencie etc.

Wat ook een reden is van deze chemtrails is om de straling van de zon te blokkeren. De zon zorgt namelijk ook voor vitamine opname in ons lichaam en bloei op deze planeet. Als je dat blokkeert dan verzwak je de natuur. In chemtrails zitten ijzer deeltje´s zoals aluminium. Deze stof vormt een ijzer laag in de atmosfeer om mogelijk de zon af te kaatsen. De zon heeft niet alleen invloed op de bloei van onze planeet, maar ook op onze pijnappelklier gelegen in de hersenen. Deze pijnappelklier kan ons inverbinding laten komen met onze spirituele lichaam. Ook iets wat de Illuminati wil voorkomen: Dat we inverbinding komen met ons eigen zielenlichaam. Als we daarmee inverbinding staan, zijn we minder manipulatief. We zoeken de antwoorden in ons zelf i.p.v. daar buiten. Veel mensen zoeken alle antwoorden nog buiten hun zelf, en zijn daarmee manipulatief. Precies zoals de elite ons wil hebben. Voor meer info over de pijnappelklier:http://www.apreltsanwel.nl/spiritualiteit/wat-is-nou-kabbalah/ ( scroll tot dat je het kopje ziet dat gaat over de pijnappelklier),

Pijnappelklier:

http://www.stamcel.org/html/pijnappelklier3.htm

http://www.stamcel.org/html/epifyse.htm

Misschien vraag je je nu wel af waarom ze dit doen? Want uiteindelijk ademen die Illuminati toch ook de zelfde lucht in? Wie weet zijn die Illuminati wel helemaal geen mensen. Zal dat de logica achter deze chemtrails zijn? Denk daar maar eens over na!

Hier een afbeeldingen van chemtrails:

chemtrails

Chemtrails geen contrails

 

Steeds meer wetenschappers, piloten, weerdeskundigen zijn zich bewust geworden van de vliegtuigstrepen die geen gewone vliegtuigstrepen zijn. Normaal gesproken blijft een vliegtuigstreep geen uren hangen. Chemtrails blijven uren zichtbaar in de lucht. Chemtrails hebben grote gevolgen voor mens, flora en fauna. Chemtrails vinden plaats sinds 1991 en vanaf die tijd is er in veel landen een toename van ziekten. Vooral een toename van ademhalingsstoornissen, maar ook longaandoeningen, griep en allergieën. Bij dieren is er ook een toename van ziekten. Er wordt verteld dat chemtrails dienen om broeikaseffect tegen te gaan, maar volgens andere informatie verhogen chemtrails het broeikaseffect.

Chemtrails en de onderzoeken hiernaar

Dat het broeikaseffect gecreëerd wordt door chemtrails en flora en fauna hier behoorlijk door beïnvloed worden, wordt aan alle kanten heftig ontkend. De website Niburu echter, schrijft regelmatig over chemtrails en houdt hier informatie over bij. Websitehouder Anton Seuben verschaft eveneens informatie namens het SOPN (soeverein onafhankelijk nederlands persbureau). Journalist Toine Rongen schrijft regelmatig over chemtrails in Penthouse. De Canadese journalist William Thomas, die gespecialiseerd is in gezondheid en milieu, onderzoekt chemtrails en heeft er een documentaire over gemaakt. Een andere documentaire over chemtrails is van David Carnicom (www.carnicom.com).

En op website Weaterwars.info (opgezet door een meteoroloog) zijn informatie en filmpjes te vinden over chemtrails. Op Weahterwars.info is zeer veel informatie te lezen over chemtrails en worden veel voorbeelden over extreme en vreemde weersomstandigheden, gestaafd met foto’s, gegeven.

Ook Willthomas.online geeft informatie over chemtrails. Will Thomas is een gerenommeerd journalist en schrijver. Een lezing van Will Thomas over chemtrails is te vinden op www.workingtv.com.

Oud-presidentskandidaat (democraten) Dennis Kucinch, oud-presidentskandidaat voor de Democraten en nu congreslid van Ohio, informeerde tijdens een symposium in 1999 over chemtrails die een rol spelen in de geheime ruimtewapenprogramma’s van het Pentagon. In 2001 probeerde hij de Space Preservation Act door het Amerikaanse congres te krijgen. Zijn voorstel mikte op een verbod van zowel alle mogelijke ruimtewapens als dat van chemtrails, die er voor zorgen dat de kracht van militaire radar- en radiogolven toeneemt.

Gabrel Setter (Duitse journalist van Raum & Zeit) haalt bronnen aan die verklaren dat er in de Zwitserse lucht zevenmaal zoveel barium zit als normaal. Barium verzwakt de spieren, inclusief die van het hart. Aluminium – ook een ingrediënt van chemtrails – dat wordt ingeademd, tast vrijwel direct de hersenen aan en kan leiden tot Alzheimerachtige symptomen.

Hoewel onderzoek en informatie over chemtrails stuit op felle reacties die het tegendeel proberen te beweren, zit er een luchtje aan.

chemtrails

Gevolgen voor gezondheid

 • Ademhalingsproblemen
 • Allergieën
 • Voorhoofdholteontsteking
 • Blijvende droge hoest
 • Gezwollen brandende ogen
 • Griepachtige koorts
 • Keelpijn
 • Migraine
 • Duizeligheid
 • Warrig denken
 • Vermoeidheid
 • Gewrichtspijnen
 • Rugpijn, nekpijn, spierpijn
 • Schimmelinfecties

Lezing van Will Thomas (award winnende journalist)

http://www.workingtv.com/chemtrails.html

Ontkenning

Overheid en semi-overheid houdt informatie over chemtrails graag onbekend. Er is ofwel felle kritiek op degenen die informatie naar buiten brengen over chemtrails. Dit wordt afgedaan als een conspiracy theorie. Ofwel chemtrails worden verklaard als zijnde om het broeikaseffect tegen te gaan. Op de Niburu website staat dat zij benaderd zijn door een ex-werknemer van een bekende Nederlandse krant. Volgens deze journalist is er sprake van censuur over het onderwerp chemtrails. Hier mag niets over gepubliceerd worden. Wat er in de krant komt wordt van bovenaf geregeerd.

Het KNMI ontkent het bestaan van chemtrails
Ook nadat een getuige meldde een raster van maar liefst 35 trails gezien te hebben, wat uitwaaierde tot een kunstmatig wolkendek. Tevens meldde de getuige de vreemde richting van de vliegroute, die niet gebruikelijk was voor een regulier verkeersvliegtuig. Marjolein Wenting van Luchtverkeersleiding Nederland zegt dat ze het woord chemtrails niet mag gebruiken.

VROM ontkent, Defensie ontkent
Woordvoerder Willem Schmid van Platform Nederlandse Luchtvaart ontkent eveneens. Volgens hem is het logisch dat naarmate de lucht vochtiger is, de strepen langer te zien zijn. Volgens hem is men paranoia.

Chemtrails, wat is nu het doel?

Als chemtrails niet ontkend worden, wordt er beweerd dat ze het broeikaseffect zouden moeten verminderen. Geheimzinnigheid, censuur, schorsing van personeel in luchtvaart die chemtrails aan de kaak stellen, ontkenningen van chemtrails wijzen erop dat chemtrails andere doelen nastreven dan het onschuldig verminderen van broeikaseffect. Ook de grote toename van gezondheidsproblemen waaronder Alzheimer laat zien dat chemtrails niet zo onschuldig zijn.

Omdat het hoe en waarom van chemtrails verzwegen moet worden is het exacte doel van chemtrails nog niet helemaal duidelijk. Er wordt geschreven over de doelen bevolkingsvermindering, onvruchtbaar maken van mensheid, verspreiden van virussen zodat men massaal ingeënt moet worden, klimaatverandering (opwekken aardbevingen en dergelijke).

Intervieuw van oud burgermeester die ook open staat voor chemtrials:


 

Bron:

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/52961-wat-zijn-chemtrails.html

 

LOGO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *