Gratis E-Book – De Nieuwe Dokters

clip_image002_0000

Gezondheid en Welzijn

DOORBREKEN HET ZWIJGEN OVER DE LAATSTE REGULIERE, ALTERNATIVE EN COMPLEMENTAIRE MEDICIJNEN EN THERAPIEN DIE AIDS, KANKER, HART EN VAATZIEKTEN, REUMA, SUIKERZIEKTE, STRESS, ETC. KUNNEN VERLICHTEN EN OPLOSSEN.

Beste lezers,

Na de wisseling van het Millennium is er een nieuwe generatie artsen en wetenschEppers opgestaan die zeggen dat:

 1. Vele vormen van kanker vandaag te genezen zijn met natuurlijke producten en therapieën.
 2. Hart- en vaatziekten tot het verleden behoren wanneer u deze kleine aanpassingen in uw levensstijl zou aanbrengen.
 3. Reumatische pijnen voorkomen en/of opgelost kunnen worden zonder bijwerkingen.
 4. Virussen, bacteriën, parasieten en schimmels geen kans zouden krijgen wanneer uw immuunsysteem optimaal zou functioneren.
 5. Huidziekten genezen kunnen worden met een ontdekking uit Australië.
 6. Stress, overspannenheid en depressie alleen met een combinatie therapie behandeld kunnen worden.
 7. Lichamelijke genezing alleen, niet tot de definitieve genezing van uw gezondheidsprobleem kan leiden. Etc. etc.

Deze artsen en wetenschEppers nemen dus geen genoegen meer met de opmerking ‘Dat u maar moet leren leven met uw kwaal of ziekte’. Voor hen staat immers de gezondheid van de patiënt centraal en niet een of andere achterhaalde manier van werken die allang geen resultaat meer oplevert. De Nieuwe Dokters combineren reguliere, alternatieve en complementaire producten en therapieën om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen voor de patiënt en niet meer voor hun eigen portemonnee. Hier komt nog bij dat zij zelf de moeite nemen om wereldwijd op de hoogte te blijven van de laatste doorbraken en meewerken aan een wetenschaEppelijk onderzoek. Wat vandaag immers niet, kan morgen misschien wel te genezen zijn.

WIE ZIJN DEZE NIEUWE ARTSEN EN WETENSCHEPPERS

Deze nieuwe artsen en wetenscheppers zijn zonder uitzondering Nobelprijswinnaars en/of toonaangevende onderzoekers op bekende universiteiten in zowel Nederland, Amerika, Engeland, Canada, Australië, Japan, Rusland etc. Hun onderzoeksresultaten -wanneer u ze uit de wirwar van miljoenen publicaties weet te vinden- zijn zowel bij uw medische bibliotheek als op het Internet te verkrijgen. Wat deze nieuwe dokters bind is het feit dat zij geen genoegen meer nemen met de huidige stand van zaken. Het kan immers altijd beter heeft de geschiedenis uitgewezen. Aids, kanker, hart- en vaatziekten, reuma, stress etc. zijn voor hen niet meer dan tijdelijke probleemgevallen die net zoals vroeger de pest, pokken, TBC, tyfus, mazelen vroeg of laat opgelost zullen worden wanneer we ons hoofd maar niet in het zand steken voor nieuwe uitvindingen en medische doorbraken.

WAAROM HOORT U NIETS VAN DEZE MEDISCHE DOORBRAKEN

Vele van de hierboven genoemde doorbraken zijn gebaseerd op natuurproducten. Zoals u weet zijn natuurproducten niet te patenteren en valt er dus weinig geld aan te verdienen. Het gevolg is dat de farmaceutische industrie er geen enkel belang bij heeft om deze te gaan fabriceren en promoten. Monopolie posities en alleenrecht op fabricage voor 30 of meer jaar bestaan immers niet in de natuur. Het gevolg is dat de farmaceutische industrie zich nagenoeg volledig concentreert op chemische producten die wel te patenteren zijn. Verbazingwekkend is echter dat de meeste medicijnen gebaseerd zijn op natuurproducten maar dan wel met weglating van een of twee moleculen waardoor het weer patenteerbaar -maar er vaak niet beter op- wordt.

HET WORDT NU TIJD OM TE HANDELEN

De twintigste eeuw zal op het gebied van gezondheid de geschiedenis ingaan als het tijdperk waar we door de uitvinding van vaccins, antibiotica en een groot aantal andere medicamenten en therapieën in staat waren dodelijke ziekten als de pest, pokken, tyfus, TBC, griep, mazelen, longontsteking wereldwijd een halt toe te roepen. Een succesverhaal dat tot op de dag van vandaag nog steeds miljoenen mensenlevens per jaar spaart en onnoemelijk veel leed en ellende voorkomt.

Tegelijkertijd zien we sinds de zeventiger jaren de massale opkomst van kanker, hart- en vaatziekten, beroerten, allergieën, suikerziekte, stress, overspannenheid, depressie etc. Ziekten die ieder jaar meer slachtoffers eisen en waartegen nog steeds geen afdoende oplossing gevonden is door de oude medische wetenschap.

Deze nieuwe volksziekten komen zo dichtbij, dat bijna iedere familie haar slachtoffers kent en men zich langzamerhand begint af te vragen wie de dodendans in de komende jaren nog kan ontspringen. Om het verhaal nog erger te maken, blijkt ook nog eens, dat een groot aantal virussen en bacteriën zoals bepaalde griepsoorten, TBC, pest etc. resistent zijn geworden tegen iedere vorm van chemische vaccins en antibiotica die we vandaag kennen. Als we doorgaan met onze oude methoden en technieken bestaat er dan ook een grote kans dat we in de 21e eeuw een dubbele epidemie te verwerken krijgen.

DE HUIDIGE GEZONDHEIDSZORG WORDT IN 2015 ONBETAALBAAR

In 1953 gaven wij nog 350 miljoen euro per jaar uit aan de gezondheidszorg. In 1993 was dit al gestegen tot 22 miljard euro terwijl we in 2002 al meer dan 52 miljard euro per jaar uitgaven. Als we deze lijn doortrekken is onze gezondheidszorg rond het jaar 2015 niet meer betaalbaar en mogen we in navolging van Amerika verwachten dat de verantwoordelijkheid voor de kosten van onze gezondheid overgeheveld zullen worden naar de burger.

De verantwoordelijkheid om weer helemaal op eigen energie en kosten volledig gezond en gelukkig te worden, zijn en blijven in de 21e eeuw.

1. Volgens een Europees onderzoek lijdt een op de vijf Nederlanders aan chronische pijn (Bron: ANP en Leids Universitair Medisch Centrum).

2. Volgens een onderzoek van de Wereld Gezondheids Organisatie lijden 50% van onze senioren aan depressiviteit en gebruiken hier medicijnen voor.

3. Volgens het Diabetes Fonds is het aantal gevallen van suikerziekte met meer dan 300% gestegen tussen 1993 (250.000) en 2003 (850.000) en neemt ook het aantal Alzheimer patiënten in de komende jaren tot het schrikbarende aantal van 300.000 toe. 300.000 mensen waarvoor maar 29.000 opvang- en verpleegplekken aanwezig zijn op dit moment.

4. Volgens een grootschalig onderzoek in 1990 door het CBS, UWV en STG na stress 31,7% van de totale kosten van de gezondheidszorg voor haar rekening, resulteerde het in 17% van het ziekteverzuim en was het de oorzaak van 33,4% van de arbeidsongeschiktheid in Nederland. Vandaag is dit al bijna 40%.

Wanneer we niet ingrijpen dan zit rond 2015 meer dan de helft van de beroepsbevolking ziek thuis en is er een eind gekomen aan de nu nog welvaartsstaat. Daar moeten en kunnen we wat aan doen. Lees en breng in praktijk het boek “De Nieuwe Dokters “7 stappen naar een Gezond en Gelukkig leven in de 21ste Eeuw”.

Het boek in PDF formaat heeft 212 pagina’s.

Klik op de afbeelding voor het Gratis E-Book “De Nieuwe Dokters”

clip_image004_0001

 

DE NIEUWE DOKTERS

“7 STAPPEN NAAR EEN GEZOND EN GELUKKIG LEVEN IN DE 21E EEUW”

De Nieuwe Dokters handboek geeft u dan ook een evolutionaire kijk op ziekte en gezondheid. Na het lezen van dit boek zal uw idee over hoe mensen ziek worden en genezen, voorgoed veranderd zijn. Het gaat hierbij niet alleen om nieuwe ontdekkingen, maar ook om het openbaar maken van geheimen die duizenden jaren verborgen zijn geweest voor het grote publiek.

Welke onderwerpen worden in het boek De Nieuwe Dokters behandeld:

 1. Ieder mens is in staat zichzelf te genezen.
 2. Is een onverwerkt verleden de oorzaak van alle ziekten?
 3. Suiker, het allerlekkerste gif op aarde,
 4. De drie beste natuurlijke stress- en pijnbestrijders in de wereld.
 5. Hoe kunnen Internet en UniNet u gezond en gelukkig maken?
 6. Waar ligt het interdimensionale geheim van de eeuwige jeugd?
 7. De stralings Pest die miljoenen slachtoffer per jaar eist.
 8. Colloïdaal goud en het geheim van de Farao’s.
 9. De magische zilveren kogel.
 10. Vrije intelligente energie, de basis van uw gezondheid?
 11. Killer virussen en bacteriën verliezen altijd: Weet U waarom?
 12. Medicijnen en therapieën van de toekomst vandaag bij u thuis.
 13. Maak een einde aan slapeloosheid.
 14. Slank blijven zonder afslankkuur.
 15. Hoe iedere topsporter zijn prestaties met 10-25% kan verbeteren in 30 dagen.
 16. Bepalen de NASA en SCSP de nieuwe trend in de gezondheidszorg.
 17. Wat hebben alcohol, amalgaam en elektromagnetische straling met elkaar te maken.
 18. Hoe kunt u zonder pillen te slikken toch gezond blijven.
 19. De luie manier om gezond, slank en ongestrest te blijven.
 20. Nooit meer moe, lusteloos en uitgeblust door gebruik te maken van een 1 miljard jaar oud geheim.
 21. Is het wel nodig om extra vitaminen, mineralen en aminozuren te slikken.
 22. Het natuurlijke wondermiddel tegen stress en overspannenheid,
 23. Geef uw hersenen en organen voldoende zuurstof om als een Einstein te denken en als een topsporter te presteren.
 24. Waarom elkaar ongefundeerd napraten een gedachte uit de middeleeuwen is.
 25. Waarom leven positieve mensen langer dan negatieve mensen.
 26. Het grootste gevaar van overmatig alcoholgebruik waar niemand nog bij stilstaat.
 27. Hoe veroudert ons lichaam eigenlijk. Een frisse kijk op senioren.
 28. Hoe kunnen verzekeringsmaatschappijen hun ziekte-premies verlagen.
 29. Waarom de Russen 1000 X strengere normen hanteren op stralingsgebied.
 30. Hoe dynamiet, Internet en het nieuwe Millennium de gezondheidszorg zullen veranderen.
 31. Zit u wel op de juiste golflengte.
 32. Volksvijand No.X: onvruchtbaarheid door onwetendheid.
 33. Hoe voorkomt u ontwenning-, bij-, en verslavingsverschijnselen.
 34. Waarom medicijnen zo slecht nog niet zijn.
 35. Wat hebben benzeen, alcohol en DDT met elkaar gemeen.
 36. De superenergie verschaffer die bijna niets kost.
 37. Wat bodybuilders moeten weten over hormonen en elektromagnetische straling.
 38. Hoe ontgiftigd u uw lichaam op een eenvoudige manier.
 39. Waaraan gingen in 1917-1918, 20 miljoen mensen dood. Nee, het was niet WO I.
 40. De bestemming, noodlot van de toekomstige kinderen destinys child.
 41. Wat hebben stress, verkramping en pijn met elkaar te maken.
 42. Doodsoorzaak: 24 uur per dag 7 dagen per week, 52 weken per jaar vergiftigd. Aardbevingen van 7 op de schaal van richter in uw lichaam.
 43. Waarom 20e eeuws meten geen weten meer is in de 21e eeuw.
 44. Een stralend gebit maar een verwoeste gezondheid.
 45. Einsteins Quantumfysica in een nieuw en gezond daglicht.
 46. Wat u niet kan zien bestaat toch.
 47. De “Master stress techniek die uw leven verandert en niets kost.
 48. Het topje van de Allergie ijsberg.
 49. Innovatieplatform Noord Nederland,
 50. De weg van de zelfkennis naar volledige gezondheid en levensgeluk.

Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken wordt alle informatie inzake producten en therapieën door de aan dit initiatief medewerkende artsen en wetenscheppers geselecteerd en gewaardeerd op basis van o.a. de volgende criteria:

 1. Binnen een week al werkzaam.
 2. Massaal, voor korte duur en direct toepasbaar.
 3. Gratis of zo goedkoop mogelijk te verkrijgen.
 4. Streven naar een optimale en niet gemiddelde gezondheid.
 5. WetenschAppelijke en/of wetenschEppelijk onderbouwt.
 6. Geen of minimale verslavings-, bij- en ontwenningsverschijnselen.

HET IS TWEE VOOR TWAALF ALS HET OVER UW GEZONDHEID GAAT

klik op de afbeelding voor het Gratis E-Book “De Nieuwe Dokters”

clip_image004_0001

Met de kennis uit het gratis boek in PDF file “De Nieuwe Dokters” staat u weer aan het roer van uw eigen gezondheid. Laat u vanaf vandaag dan ook nooit meer adviseren door goedwillende maar vaak onwetende experts uit de 20e eeuw die niet de moeite hebben genomen om de wetenschAppelijke en wetenschEppelijke onderzoeken van de afgelopen 100 jaar, die de grondslag van het “De Nieuwe Dokters” handboek vormen door te lezen en doorgronden. Het gaat immers niet om hun maar om UW gezondheid. Gezondheid die pas belangrijk wordt wanneer U of uw naasten iets gaan mankeren. Abonneer u dan ook tevens op de gratis. De Nieuwe Dokters nieuwsbrief met korte en bondige informatie en ontvang een welkoms geschenk geheel gratis. De Nieuwe Dokters Nieuwsbrief houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen inzake de bovengenoemde gebieden en nog veel meer. Zie het hoofdmenu van deze site.

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

Een bijdrage van Evert Jan Beverwijk en Wil Nijssen

Met vriendelijke groet,
Will Nijssen

WIST U DAT IEDEREEN DIE OOIT CHRONISCH ZIEK IS GEWEEST, WEET DAT GEZONDHEID HET ALLERBELANGRIJKSTE IN HET LEVEN IS.

Geen Copyright Dus Geef Het Door aan vrienden en gelijkgezinden

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd eerst uw huisarts

 

Bron:
denieuwedokters.nl

 

Gerelateerd:
> De Natuurlijke Apotheek
> E-Book over Gezonde Voeding
> Het idee van een Organisch Gezondzijn Centrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *