Gedichten

Het nieuwe tijdperk & Wakker worden…

Wanneer de lange winterslaap voorbij is, de lente weer gaat beginnen, de zon weer aan de hemel gaat schijnen, en de cyclus is gekomen tot een einde..

Worden we langzaam wakker doordat het licht op ons zal schijnen. De slapende, blinde, doven en dronkaards, zullen weer bijkomen want de cyclus maakt omwaarts. Het licht zal de eeuwige muur van de schaduw werkelijkheid oplichten, waardoor iedereen die er jaren naar heeft zitten staren zijn hoofd de andere kant zal oprichten.

De grot van Plato zal geschiedenis zijn, een historie van leed en pijn en mensen die de baas willen zijn. We gaan opzoek naar onze kinderen die al die tijd buiten de grot hebben gespeeld en de schadauwwereld hebben geheeld ! We zoeken onze innerlijke kind en houden aan hem vast om ons te vullen met kracht voorbij de macht. En we leren leven waarvan we nooit eerder hebben gedacht dat dat kon buiten de macht die ons gevangen hield in de slapende nacht.

Want nu is het de dag van de lente, de vruchtbaarheid, vrede en vreugde. De vrucht die staat voor het nieuwe dat in bloei gaat komen. Dit wordt aangewakkerd door het licht, warmte, en de zucht van het leven dat onder de dorre winter heeft gelegen en geleden.

Het licht zal al het sneeuw en kille winterbries doden, zodat de aarde in bloei kan komen.

Lammetjes in deze lente: Voedt u zich niet meer met de melk van de schapen! En schapen volg u herder niet meer, leef naar u eigen heer. Voel de vrijheid, vreugde en leef. Leef niet in het ego maar geef!

Blinde en dove u zal genezen, u zal kunnen horen en de wereld om u heen kunnen lezen. Dronkaard u zal nuchter worden na de lange nacht. Slapende u zal wakker worden uit de klauwen van de macht. Struisvogel kijk omhoog naar het licht en houd niet je ogen dicht! De winter en de nacht is voorbij, dus wees blij!

 

Het is pracht als je kijkt naar het licht, en wetend dat het al lang ochtend is!

 

Namaste,

Michele

 

 

 

One comment

  1. Its such as you read my thoughts! You appear to understand a lot about
    this, such as you wrote the e book in it or something.
    I think that you could do with a few percent to power the message home
    a bit, but other than that, that is magnificent blog.
    A fantastic read. I’ll definitely be back.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *