Water energetischeren

water

De vervuiling van water

Water wordt vergiftigd door fluor, afval resten van medicatie en bacteriën die zich ophopen rond de uitgang van de kraan. Deze Kun je weer zuiver maken door deze te energetischeren. Wat is dat en hoe doe je dat?

Energie

Alle materie bestaat uit energie. Deze kan Yin (positief) of Yang (negatief) zijn. Afbrekend en opbouwend. Vergif zoals fluor of schadelijke bacteriën hebben  het afbrekende  Yang energie bij  zich. Dus wanneer dit is toegevoegd aan water, slikken wij dus schadelijk water in die schade brengt aan onze gezondheid. Ik dit artikel had je kunnen lezen dat fluor die aan het water wordt toegevoegd schadelijk is:http://www.apreltsanwel.nl/gezondheid-en-voeding/fluoride-is-puur-gif/

En dus niet ons botten en tanden versterken zoals de farma maffia beweren.

 

Om deze energie weer onschadelijk te maken kun je helende energie aan water toevoegen (Yin) energie. Dit kun je doen door middel van edelstenen in water te doen. Edelstenen staan inverbinding met de natuur en bevatten daarom meer positieve energie. Als je dit in water stopt kan het de negatieve energie van het kraanwater neutraliseren. Ook kun je dit op een andere manier doen namelijk door water in twee flessen te laten lopen en dan deze steeds om de kop houden. Hierdoor ontstaan er een vortex beweging in het water. De vortex bewegingen geven stimulans aan de energieën. De energieën maken namelijk ook vortex bewegingen. De ene die draaiende beweging geeft een stimulans aan het yin energie. En als je de flessen om de kop houd maakt het weer vortex bewegingen in de tegen gestelde richting die weer invloed hebben op yang energie. Want ook afbrekende energieën zijn nodig in het lichaam tegen schadelijke bacteriën en afvalstoffen op te ruimen. Maar ze moeten in balans zijn met het yin energie. Hier een goede documentaire erover:

 

Water energetischeren:            

 Hier een mooie uitleg dat water een magnetiserende werking heeft. Water heeft een geheugen en slaat dus informatie op. Alles.. maar dan ook alles heeft energie. Zelfs woorden en muziek. We denken dat woorden maar woorden zijn en muziek maar muziek is maar is niet zo. Alle trillende en “niet levende´´ dingen, althans wat wij niet levens noemen hebben eregiëen en kunne dus het water beiïnvloeden.

Namaste!

Bron: Aprel Tsanwel

LOGO

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *